Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

McCormick X7.650 с подарък плуг Ovlac

Добавена на 16.11.2020 г.

Избирайки McCormick  X7.650 това означава избор на модерна технология, безкомпромисна мощност и ненадмината надеждност.

 

McCormick  X7.650 намалява разхода и емисиите и води до икономия от гориво

 

McCormick  X7.650 ви гарантира сцепление, маневреност и комфорт на всички терени

 

Тракторът е оборудван с двигател Betapower Fuel Efficiency, с мощност от 165 к.с.. Той осигурява максимално сцепление, икономия на гориво и същевременно позволяват лесна и бърза поддръжка.

 

Хидравличната система на McCormick  X7.650  е със „затворен център“ с помпа с променлив обем. Това означава, че помпата винаги доставя точно количеството масло, което системата изисква, като по този начин елиминира ненужните загуби на енергия. Системата захранва до 123 л./мин., което позволява едновременна работа на всички хидравлични функции.

 

Кабината на този трактор е с еластично окачване, което гарантира на оператора ненадминат комфорт. Регулиреума седалка с пневматично окачване и подлакътниците, само допълват удобството при работа с трактора.Новото арматурно табло и джойстик за управление на функциите улесняват всички операции.Вътрешно огледало за обратно виждане и прозрачен покривен люк, осигуряващ допълнителна видимост при работа с челен товарач . Високоефективна отоплителна, вентилационна и климатична система поддържа желаната температура в кабината, независимо от атмосферните условия навън.

Само до края на месец ноември може да се възползвате от промоционалната оферта, за покупка на McCormick  X7.650 на преференциална цена с подарък 4 корпусен обръщателен плуг Ovlac.

 

Повече информация, индивидуална оферта и консултация може да получите на 0700 70 705 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com

 

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg