Лозарски ножици Pellenc Vinion 150

-10%
Продукти    Добавена 28.11.2018 г.

1 880,00 лв.

2 100,00 лв.

Pellenc Професионални акумулаторни лозарски ножици Pellenc Vinion 150

Акумулаторните лозарски ножици Pellenc Vinion са най-иновативните ножици на пазара. VINION е идеален за лозари, които търсят лекота, ергономичност, лекота на употреба и прецизност. Те са истинска хай-тек революция. Предлага се тип батерия - 150.

Френската компания Pellenc е световен лидер в производството на професионални технологични решения за нуждите на лозарите и овощарите. Новият модел електрически лозарски ножици Pellenc Vinion 150 са предназначени за професионална употреба в лозовите масиви.

Посредством удобни и здрави колани, ножицата и акумулаторната батерия се прикрепят към работещия в лозето. Работата в продължение на целия ден е много удодбна, благодарение на компактните размери и ниското тегло на ножицата - едва 670 гр. и теглото от 875 гр. на батерията.

Pellenc Vinion 150 ползва издържлива Li-Ion батерия с ултра-чувствителен оптичен сензор за управление и капацитет 865w, която осигурява работа с продължителност 9 часа без презареждане.

Електрическата ножица Vinion 150 има мощен безчетков мотор и прецизно режещо острие PELLENC Pradines. Моторът работи на 21000 оборота в минута, а режещият отвор е в диапазона от 3,5 до 5,7 см.

Pellenc Vinion 150 работи в три основни режима на автоматично плавно или бързо отваряне на ножовете, в зависимост от резитбата, която се извършва. Операторът може да избира отваряне на половина на ножовете, което да бъде бързо или бавно; може да се избере и бързо отваряне на половин или пълен капацитет на рязане.

Електромоторът има система за охлаждане и режим на stand-by, което го държи под постоянна готовност за работа, без да е нужно ръчно спиране и включване. Това пести батерия и създава удобство по време на резитбата в лозята.

Поддръжката и смяната на работните ножове се осъществява без необходимост от допълнителни инструменти.  

 

3 модула на работа:

1. Бърза производителност с 1/2 отвор
2. Економичност малко над 1/2 отвор
3-4. Бързо рязане с пълен отвор