Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

McCormick X7 отговаря на най-взискателните нужди на фермерите (ПРЕДСТАВЯНЕ)

08.07.2020 г.
8359

Инженерите на Арго Тракторс са надградили превъзходната Серия X7 на тракторите McCormick, която сега води в класа си по ефективност, гъвкавост и комфорт. McCormick X7 се превърна в трактор, който грабна вниманието на българските фермери със своя иновативен дизайн, изключителен комфорт и висока производителност и те все повече го предпочитат за своите стопанства. 
 
Основни технически параметри:

Двигател
4500 см³/ 4 цил.
6700 см³ / 6 цил.
Мощност, к.с.
150, 165, 176
166, 181, 192, 211, 225
Трансмисия
ZF Power Shift и електро-хидравличен реверс

Кои са предимствата на McCormick X7, които го правят все по-предпочитан трактор?

Намален разход на гориво и безкомпромисна мощност

Новата Серия Х7 е проектирана да отговори и на най-взискателните нужди на съвременните фермери и предприемачи. Вдъхновен от автомобилния дизайн, новият трактор от серията Х7 се отличава с обгръщащ дизайн и кабина с плоска подова платформа и лесни за използване, ергономично разположени контролни уреди. Достигащи до 225 к.с., новите Betapower Fuel Efficiency двигатели осигуряват максимално сцепление, най-добри в класа си по отношение на икономия на гориво и същевременно позволяват лесна и бърза поддръжка. Снабдени със система за селективно каталитична редукция Hi-eSCR, двигателите на новата Серия Х7 покриват нормите за вредни емисии Stage 4/Tier 4 Final без да се изисква филтър за твърди частици. Хидравличната система разполага с помпа с висок дебит, осигуряваща 160 л./мин. Електронното управление на хидравличните функции гарантира точното управление на агрегатираните машини. В допълнение - 12-инчов монитор със сензорен екран позволява да се контролира работата на трактора и инвентара с изключителна точност чрез сателитна система за насочване и ISOBUS комуникация, като по този начин се постига максимална производителност и ефективност. Избирайки  McCormick, земеделците избират авангардна технология, безкомпромисна мощност и непобедима надеждност.

P6-DRIVE трансмисия, точната скорост за всяка операция

 
Трансмисията Р6-Drive с 5 диапазона и 6 предавки под товар, роботизирано превключване на диапазоните и електрохидравличен задвижващ механизъм, осигуряват 30 предни и 15 задни скорости. Серията Х7 разполага с режима Eco40, който осигурява максимална скорост от 40км/ч. при намалени обороти на двигателя. В допълнение, трансмисията P6-Drive е оборудвана с функция за изключване на маслото, която управлява спирачната система по-ефективно, като по този начин гарантира по-добри показатели на пътя и подобрена икономия на гориво.  

Хидравлична система


Тракторите от  Серия Х7 разполагат с хидравлична система със „затворен център“ с помпа с променлив обем. Това означава, че помпата винаги доставя точно количеството масло, което системата изисква, като по този начин елиминира ненужните загуби на енергия. Системата захранва до 123 л./мин., което позволява едновременна работа на всички хидравлични функции. За версиите Premium P6-Drive като опция се предлага помпа с голям дебит с общ дебит 160 л. / мин. Моделите Efficient P6-Drive се доставят стандартно с отворена централна хидравлична система с общ дебит от 88 л. /мин. 
 
PREMIERE CAB: Новият първокласен офис


Нова концепция на кабината, проектирана с отварящи се назад врати, която осигурява максимална видимост във всички посоки. Това дава на оператора пълна визия, без да е нужно да сменя позицията си. Кабината е херметически затворена под налягане за поддържане на чистотата в нея, без прах. Високоефективна звукоизолационната система поддържа нивото на шума в кабината, едва 70 dB за максимален комфорт на работа. 

Опционално електро-хидравличната полуактивна система за окачване на кабината допълнително повишава комфорта на оператора.  Широки, удобно разположени стъпала позволяват лесно качване и слизане от кабината, помощната седалка се сгъва, което прави достъпа още по-лесен и безопасен. Интериорът на кабината се отличава с автомобилен стил и завършек с лесни за почистване и приятни на допир материали. Телескопичният волан с регулируем наклон е проектиран да се накланя заедно с инструменталния панел. Въртящата седалка с тапицерия от алкантара е с динамично въздушно окачване и автоматично регулиране на височината, а облегалката разполага със система за отопление и вентилация за максимален комфорт при работа. На мултифункционалния подлакътник монтиран от дясната страна на седалката са лесно и интуитивно разположени уредите за управление. Ергономично проектиран P6-EasyPilot контролер позволява бързо и ефективно управление на основните функции на трактора. 


Вграденият в подлакътника 12-инчов дисплей със сензорен екран е с опростена графика, подобен на таблет и позволява на оператора бързо да управлява и коригира работните параметри на трактора. Стандартното оборудване на новата кабината включва хладилна жабка в ляво на оператора, практична поставка за бутилка от дясно, 12-волтов извод за зареждане на мобилни устройства, вътрешно огледало за обратно виждане и прозрачен покривен люк, осигуряващ допълнителна видимост при работа с челен товарач . Високоефективна отоплителна, вентилационна и климатична система поддържа желаната температура в кабината, независимо от атмосферните условия навън.

До края на месец юли, тракторът от 7 серия  - McCormick X7.680 е машина на месеца и се предлага при специални условия на покупка и подарък инвентар по избор:


Повече информация, индивидуална оферта и консултация може да получите на 0700 70 705

 

© 2020 АгроКлуб - Agroclub.BG

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

  • Rostselmash TORUM 770
    25.03.2020 г.
    8454
    Земеделци: Комбайните Rostselmash разбиват мита, че руската техника отстъпва на западната! (ВИДЕО)
    Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg