Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

JCB Teletruk 3019Е - първият електрически телескопичен товарач

19.08.2019 г.
1237
JCB ще покаже изцяло електрически телескопичен товарач на изложението за логистика IMHX, което ще се проведе в края на месец септември в Англия.

Моделът JCB Teletruk 3019Е служи за пример за това как технологиите се развиват. Засега това е сравнително компактен телескопичен товарач, предназначен главно за работа в складове, но тенденцията в индустрията показва, че постепенно ще се преминава към изцяло електрически задвижвани модели.

Със своята емблематична телескопична стрела насочена напред, JCB Teletruk е разработен като алтернатива на конвенционалния телескопичен товарач.

JCB Teletruk е идеалният избор за подемно-транспортни средства на места, където контейнери, ремаркета на ТИР-ове с платна, микробуси и други превозни средства трябва да бъдат натоварени и разтоварени бързо, безопасно и ефективно.
JCB Teletruk може да зареди или разтовари пълен ТИР със странична завеса, за по-малко от 30 минути и изисква 30 процента по-малко място от конвенционалните машини за работа.

В гамата на JCB Teletruk има 11 различни модела и въвеждането на новата версия на захранване с батерии означава, че технологията Teletruk вече може да бъде внедрена както вътре, така и извън склада, дистрибуционния център или фабричното съоръжение, за да предостави най-добрата гъвкавост при работа с материали.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • JCB електрически
  22.08.2019 г.
  977
  JCB стартира серийно производство на електрически мини-багери
  Виж повече
 • JCB bg
  11.07.2019 г.
  1385
  Товарачите JCB остават предпочитаният избор на фермерите
  Виж повече
 • JCB AgriPro
  05.02.2019 г.
  4266
  Новите товарачи JCB AgriPro - Смайваща комбинация от иновации (СНИМКИ)
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg