Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Horsch Avatar - сеялката за земеделци практикуващи No-Till и Low-Till сеитба

19.11.2019 г.
48870
Немският премиум производител на селскостопанска техника - HORSCH, показа по време на изложението Агритехника 2019, което се проведе в Хановер, Германия, обновена версия на серията сеялки HORSCH AVATAR. Брандът е представен в България от Агротрон-М Търговище, компания добре позната сред професионалистите в земеделието.

Ново и изключително важно решение за земеделците практикуващи No-Till и Low-Till земеделие, което ще намерят при сеялките Horsch Avatar е добавянето на допълнителен трети бункер към сеялката, който включва семена за междинна култура.

По този начин бункерът на сеялката съчетава:
  • сектор за семена (60%)
  • сектор за междинна култура (10%)
  • сектор за торове (30%).

Показаният по време на международното изложение модел от серията AVATAR бе 4.16 SD, който се агрегатира към трактори с мощност 140 к.с. Серията Avatar включва модели от 3.10 до 12 метра работна ширина, за трактори с мощност от 125 до 300 к.с.

Сериозно предимство при по-големите модели, предназначени за интензивно зърнопшроизводство е, че тази серия сеялки се агрегатират към трактора двуточково, което позволява безпроблемното им прикачване към големи трактори, вкл. модели на John Deere и Buhler Versatile, които са с двуточкова навесна система.

В областта на прецизното земеделие, новата серия сеялки Horsch Avatar са оборудвани с компютърна и GPS система от японския лидер Topcon.Повече информация за сеялките Horsch можете да получите от официалния дилър за България:
Агротрон-М , както и на тел.: 0887 891 943 ; 0892 494 242; e-mail:  sales@agrotron.bg 


ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ УЧАСТИЕТО НА HORSCH ПО ВРЕМЕ НА АГРИТЕХНИКА 2019
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg