Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Case IH показа автономен концептуален трактор с уникален дизайн

15.11.2019 г.
6548
На щанда на Case IH по време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, в Хановер, Германия, бе показан изцяло автономен концептуален трактор, който според думите на инженерите от компанията, скоро ще навлезе във фермите по целия свят.

Първата стъпка към това е именно внедряването на новата AFS система при конвенционалните трактори, която после трябва да се приложи и към тракторите без оператори.

Кристиан Рамнек, маркетинг мениджър на CASE IH за Източна Европа, акцентира върху най-новата технология за комуникации и свързаност  при тракторите и комбайните - AFS Connect: 

Това е ново поколение безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между агротехниката и софтуера в стопанствата. Обменът на данни осигурява пълен мониторинг на тракторите, обработените площи, дава информация за разход на гориво, интензивност на работата, критични предупреждения и наблюдение на карти с площите - на почвата, на растенията - дават се предварителни насоки за наторяване, прилагане на препарати и времеви прозорец за агротехническите дейности. Системата позволява пълна свързаност с GPS навигацията и уредите за прецизно земеделие. 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • трактори CASE IH Farmall
  28.01.2019 г.
  2289
  CASE IH Farmall - правилният избор на универсален трактор
  Виж повече
 • CASE IH Puma
  25.04.2019 г.
  2280
  Тракторите CASE IH Puma - качество без компромис (СНИМКИ+ВИДЕО)
  Виж повече
 • балопреса на CASE IH
  10.12.2019 г.
  5140
  Нова балопреса на CASE IH взе награда за технически иновации и облачна свързаност с DataConnect
  Виж повече
 • CASE IH Optum
  17.12.2019 г.
  6149
  Чрез AFS Connect - CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии (ВИДЕО)
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg