Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Antonio Carraro пусна 2 нови модела трактори за професионалистите в лозаро-овощарството (ВИДЕО)

14.01.2019 г.
4884
С началото на новата 2019-а година, Antonio Carraro пусна 2 нови модела трактори за професионалистите в лозаро-овощарството. Типично в стила на италианския производител - лидер в производството на специализирани трактори, на лице е не само уникален и красив дизайн, но и редица важни технически параметри. 

Новия модел Antonio Carraro TRG 10900 R е оборудван с реверсивно управление за смяна на посоката на управление от кабината, което дава възможност за бърза смяна на положението на оператора и лесна работа с разнообразен прикачен инвентар. По този начин тракториста може да гледа постоянно и без да се обръща - обработваемият ред и инвентара като се движи на задна скорост. Трактора е оборудван и с иновативната система за херметизация на кабината, която премахва всякакъв риск от навлизане на препарати по време на пръскане или прах по време на почвообработки и други агротехнически операции.

Трактора е с мощност 98 к.с., като агрегатираният двигател е на Kubota - 4 цилиндров CommonRail с турбо компресор. Друга новост е активното окачване ACTIO™ с централно шарнирно съединение, което позволява надлъжно колебание до 15 °. 
Другият нов модел трактор от Antonio Carraro - TGF 10900 R  е по-компактен, макар да е със същия двигател и скоростна кутия. Неговата височина е 1.75 и позволява работа в много тесни пространства. 

Запознайте се с давата нови трактора Antonio Carraro във ВИДЕОТО на АГРОСАЛОН.БГ:
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg