Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС - продукт от бъдещето за всеки фермер (ВИДЕО)

22.01.2021 г.
12476
Екипът на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС проведе първия международен онлайн семинар, фокусиран върху биостимуланта и неговото действие при културните растения.

В съдържанието на семинара са включени интересни видео материали, снимков материал и съвети за употребата на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС при различни земеделски култури в различни ситуации.

Програмата на събитието обхвана следните основни теми:
 • Резултати от проведени опити в Институт по растителни генетични ресурси в град Садово в културите пшеница, слънчоглед и царевица след употребата на биостимуланта АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС.
 • АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС съживява слънчогледа след употребата на грешен хербицид.
 • АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС засилва действието на хербицидите при третиране на царевица.
 • Третиране на лавандула с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС и изумителните резултати при разсад и неприхванати растения.
 • АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС се справя с плътността на почвата и подобрява структурата й. Опит в два лозови масива – третиран и нетретиран.
 • Как АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС съживи лозов масив от винения сорт Мерло в региона на Поморие, който бе третиран с глифозат вместо с листен тор?
Използвайте уюта на дома или офиса и научете защо АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС е продукт от бъдещето, а между темите се включва Шкумбата с незабравимите си шеги. ВИЖТЕ ВИДЕОТО:В тези трудни времена пред всеки земеделски производител стои предизвикателството как да увеличи добива и качеството на своята продукция като същевременно запази плодородието на почвата. Отговорът е един – употребата на уникалния по състав биостимулант АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС, който действа едновременно на почвата, корените и растенията.

През изминалата година АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС показа много добри резултати чрез повишаване на количеството и качеството на добива на слънчоглед и царевица. На база на дългогодишни опити, проведени в български институти и опита на земеделските производители, доверили се на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС, наблюдаваме увеличение на маслеността при слънчоглед и на олеинова киселина при високоолеинови хибриди слънчоглед.АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС дава отлични резултати и при царевица като приложенията са едно или две в зависимост от технологията на земеделския производител. При засушаване през пролетта третирането с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС позволява на царевицата да се справи със стреса и да преодолее сушата с минимални повреди благодарение на антиоксидантите в състава на продукта. Чрез второто третиране царевицата понася по-добре засушаванията през юли и август и добивите са с 15-20% по-високи. Дозата на приложение е 200 мл/дка.Действието на биостимуланта беше безспорно доказано при ситуация на третиране на слънчоглед с грешен хербицид в региона на Свиленград. Фермер от региона на Свиленград заложи именно на Clearfield технология за толерантни хибриди слънчоглед. Поради допусната грешка площта от 300 дка е третирана с хербицид на база Трибенурон-метил активно вещество, който се използва за Експрес толерантни хибриди слънчоглед.Повредите са силно изразени, но фермерът заложи на двукратно приложение на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС. Само 20 дни след първото третиране с биостимуланта резултатите са налице: листната маса се е увеличила, растенията са здрави и мощни, цветът на листата е маслено зелен и няма никакви следи от пожълтяване и стрес.

През 2020 представихме продукта в нова светлина чрез един пример, който показа ключовата роля на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС при борбата с плевелите при царевица. Резултатите от поле, третирано с хербицид в комбинация с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС, показват активно усвояване на хранителните вещества от почвата 10-15 пъти по-бързо спрямо нормални условия, защото употребата на биостимуланта увеличава многократно обема на корените. В следствие на това растенията на царевицата използват хранителните вещества и водата по-ефективно и увеличават размерите си, а плевелите усвояват по-активно хербицида, което води до по-бързото им загиване. Резултатите са изумителни – 48 часа след третирането се наблюдава видимо действие при плевелите, а след 4 дни те са почти изчезнали.

Ежегодното приложение на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС (поне 3 последователни години) води до намаляване на съпротивлението на почвата при обработването й, а това значително намалява разходната норма при обработка – спестяват се гориво, резервни части, труд и време. Повече информация по темата можете да откриете в следното видео:АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС е многофункционален, висококачествен природен биостимулант за листно приложение при зърнени, маслодайни, овощни и зеленчукови култури, лозя и други. Ненадминатото му действие е познато на много фермери в много страни по света.

Можете да откриете видеото с Първия международен онлайн семинар на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС на следните линкове:
https://www.mediplusr.com/webinar/От екипа на ХЕХЕНБИХЛЕР ГмбХ и МеДи Плюс Р ООД
 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС
  22.12.2020 г.
  10503
  АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС - биостимулант за по-висока реколта и с много ползи за стопаните
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg