Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Янка Попова, НОКА: Добре е, че обсъждането на наредбата по мярка 4.1 се удължава с 1 седмица

29.03.2021 г.
8535
Янка Попова, съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) заяви, че принципно е добре, че обсъждането на наредбата по мярка 4.1 се удължава с 1 седмица. 

Различното и новото, което всъщност разбрахме в предвид и кратките срокове, заради които не можем да отреагираме максимално адекватно, беше това, че общественото обсъждане на насоките ще се удължи с една седмица, което означава, че и приемът, така както беше анонсиран предварително, че ще стартира на 2-ри април, няма да се случи на 2-ри април. Кога точно, към момента, не мога да ви кажа, но той ще е със сигурност след 2-ри април, заяви Янка Попова.

"Имаме съгласие с кратките срокове, които ни се дават, защото всеки разбира, че нашата основна задача всъщност е не това само да четем материалите, които ни се пускат. От друга страна всички осъзнаваме важността на този прием, който предстои, затова наистина полагаме неимоверни усилия. Но, наистина, много е кратко времето. Помолихме да имаме повече време от министерството, така се съгласиха с нас и да видим как ще продължат всъщност…", допълни Попова.

Все още не са обявени новите дати, като през следващата седмица тематичната работна група ще проведе още едно извънредно онлайн заседание.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg