Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Ферма Green ToGo - Професионално отглеждане на зеленчуци и точен избор на трактори (ВИДЕО)

20.11.2019 г.
48199
Фермата Green To Go е специализирана в отглеждането на листни зеленчуци и бейби листа от спанак, рукола, различни видове салати и свежи подправки. През 2012 г. собствениците на стопанството започват да отглеждат 30 дка. зеленчуци на открити площи в село Черньово община Ихтиман с много ентусиазъм, планове и идеи.
 
Днес Green To Go е една от водещите компании, която създава качествен и здравословен листен зеленчук. В своята работа те се доверяват на японските трактори ISEKI и на Скайтрак, като партньор в обезпечаването на стопанството с качествена земеделска техника.


 
Стефан Цонев, един от управителите на фермата разказва, че първата машина, с която започват работа в стопанството, е употребяван трактор Kubota, също закупен от фирма Скайтрак. Още тогава високият професионализъм и доброто отношение, печелят стопанството като клиент. Тракторът работи и до днес и Стефан го определя като уникална машина.
 
Разширяването на дейността на зеленчуковата градина води до нуждата от нова и по-високопроизводителна техника. Тук обаче идват и предизвикателствата.
 
Стефан споделя, че отглеждането на салатите и подправките е наложило изискванията към новата машина да бъдат високи. Единствено фирма Скайтрак успява да отговори на всички тях - персонализират  трактора до такава степен, че той на 100% да отговаря на зададените параметри, както по отношение на ширина на гумите, височина, така и за работа с големия набор от прикачен инвентар, който се ползва във фермата.

Така през 2015 г. стопанството закупува първия си нов трактор Iseki. През първата година от неговата работа машината работи повече от 800 моточаса и няма никакви проблеми, отбелязва Стефан Цонев и не пропуска да подчертае, че едно от основните предимства е бързото обслужвана на машината - в рамките на 24 часа от подаване на  заявката.
 
Това прави изборът за втори трактор почти предрешен и тази година стопанството решава да се оборудва с  втори трактор Iseki TLE 4490. Той отново е напълно съобразен с всички специфични изисквания: по-високи гуми, специално окачване за работа в наклонени и неравни терени.
 
Тракторите се включват  във всички дейности на стопанството - от продълбочаване, дисковане, сеитба до бране на зеленчуците. Техните габарити са изключително подходящи за работа в оранжериите, където се развива производство на фермата.
 
В заключение Стефан Цонев обобщава, че Iseki e един универсален трактор за всички дейности в стопанството, който ги улеснява и подпомага значително. В момента собствениците на Ферма Green To Go правят планове и за трети трактор, който отново ще бъде с марка Iseki от Скайтрак - надеждният партньор в зеленчукопроизводството.

За повече информация:
Скайтрак - Официален вносител на японските трактори ISEKI за България:
0888 666 000 ; 0888 71 36 89 ; info@skytrak.bg 


снимки и видео: Агросалон БГ
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • ISEKI TLE 4490
  15.10.2019 г.
  118527
  Японски трактор Iseki с кабина и челен товарач - изборът за всяка ферма!
  Виж повече
 • ISEKI TLE 4490
  10.10.2019 г.
  114725
  Все повече фермери избират ISEKI за интензивна работа във фермите
  Виж повече
 • ISEKI TLE 4490
  16.09.2019 г.
  12339
  Нов японски трактор 55 к.с. с кабина за 32 000 лв.? Да, това е новият ISEKI TLE 4490
  Виж повече
 • ISEKI - TLE 4490
  21.08.2019 г.
  2936
  Iseki TLE 4490 - японски трактор с кабина на достъпна за всеки цена
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg