Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Тракторите CASE IH Puma - по-достъпни от всякога, с 0% лизинг за 3 години

Тайтън Машинъри България стартира пролетна кампания за тракторите Case IH от серията Puma. До края на месец Май 2020 г., земеделските производители могат да се възползват от възможността да имат един от най-емблематичните трактори на пазара по отношение на здравина, качество и производителност.

Компанията предлага на фермерите възможност за закупуване на трактора, като се възползват от безлихвено финансиране за срок от 3 години.

Case IH Puma са серия мултифункционални трактори за интензивна работа както в зърнопроизводството, така и в животновъдните ферми. Седемте модела в мощностния диапазон от 150 до 240 к.с. са символ на нови технологии, комфорт и оправдана инвестиция.

Тракторите Puma са предназначени за стопанства с размер от 3000 до 15 000 декара, където могат да извършват ефективно всички агротехнически задачи.

CASE IH Puma


Здрави и икономични двигатели за силно натоварване
CASE IH Puma са оборудвани с 6,7 литрови 6 цилиндрови дизелови двигатели с Hi-eSCR система за каталитична редукция, която намалява вредните емисии, осигурява значителна икономия на гориво и увеличава експлоатационния живот на агрегатите.

Тракторите Puma са оборудвани с PowerBoost система, която осигурява при нужда допълнителна мощност до 35 к.с., в случаите, когато има тежко натоварване на навесната система. В допълнение на това, автоматичната система за управление на производителността (APM) прави връзка между двигателя, скоростната кутия, ВОМ-а и навеса на трактора, като тя автоматично контролира оборотите на двигателя и работната предавка на трансмисията в зависимост на желаната скорост и моментното натоварване на трактора.

Избор на автоматична трансмисия
Земеделските производители могат да избират оборудването на CASE IH Puma да бъде с безстепенна варио скоростна кутия CVXDrive (CVT), при която тракторът поддържа зададената скорост автоматично и няма нужда от съединител и превключване на предавки или PowerDrive (Full/Semi-Powershift) трансмисия с 18x6 или 19х6 предавки и скорост до 50 км./ч., при която превключването е също автоматизирано.

CASE IH Puma - интериор на кабината при модела CVT


Моделите Puma с безстепенна CVT трансмисия, включват системата Active Hold Control, която не позволява на трактора да се движи назад, когато спирате на наклон по време на работа и ви позволява безпроблемно да потегляте отново, без никога да докосвате нито спирачките, нито съединителя.
Мощна хидравлика и навесна система за работа с разнообразен инвентар

Хидравликата при CASE IH Puma работи с две отделни помпи за кормилното управление и за навесната система. Капацитетът на помпата за управлението е 65 л./мин., а този за навесната система започва от 165 л./мин за по-малките модели и достига до 216 л./мин при най-големия модел - Puma 240 CVX.

Навесната система е оборудвана с последно поколение ISOBUS терминал за свързване и разпознаване на прикачен инвентар. При моделите Puma 150 / 165, навесната система е с капацитет на повдигане 3 584 кг., а при моделите Puma 185-240, капацитетът е 5 800 кг. Опционално се предлага и навесна система с капацитет от 6 894 кг. за работа с тежки инвентари.

Тракторите от серията Puma могат да бъдат оборудвани и с до 4 скоростен ВОМ, както и с 4 или 5 електро-хидравлични или механични изводи за допълнителна хидравлика.

Комфортна кабина съчетаваща лукс, простор и GPS технологии
Серия трактори CASE IH Puma имат опцията да излизат от производство със заводски инсталирана AFS навигационна система и мултифункционален тъч-скрийн монитор за цялостно управление и контрол на трактора.

Мониторът AFS 700 Pro, който е част от системата за навигация AFS AccuGuide, дава възможност за лесно и бързо свързване с GPS системата от сателити, която позволява работа с точност до 1,5 см. и спестява разходи, елиминирайки припокриването и неточностите по време на работа. В допълнение, тракторите от серията Puma разполагат с новата електронна система AccuTurn за автоматизиран завой в края на блока, която в съчетание с HMC 2 (Headland Management Control) улеснява работата на оператора.

AFS 700 Pro


Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.

Сигурност при работа и пътна безопасност
Case IH въведе новост при спирачките на тракторите Puma, която следи и разпознава условията на управление и автоматично стабилизира трактора при използване на спирачките при теглене на ремарке. Освен това, за да се избегне прегряване и намаляване на спирачния капацитет, системата прилага пулсираща спирачна сила и добавя кратка почивка през 5 секунди.

В допълнение на по-добрата сигурност и комфорт при работа, трактори Case IH Puma могат да бъдат оборудвани с LED светлини, покриващи 360 градуса периметър около трактора.

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Pumа може да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител за марката у нас:
София 1839
Бул. Ботевградско шосе № 455
GPS: 42.709219, 23.432722
Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg
https://titanmachinery.bg
Коментари 0

Коментари:

 • CASE IH Optum
  17.12.2019 г.
  6153
  Чрез AFS Connect - CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии (ВИДЕО)
  Виж повече
 • балопреса на CASE IH
  10.12.2019 г.
  5145
  Нова балопреса на CASE IH взе награда за технически иновации и облачна свързаност с DataConnect
  Виж повече
 • CASE IH Vestrum
  21.06.2019 г.
  1277
  CASE IH Vestrum CVXDrive - универсални трактори с мощност от 100 до 130 к.с.
  Виж повече
 • CASE IH Axial Flow 250
  12.06.2019 г.
  1966
  CASE IH Axial Flow 250 променя хоризонта при жътвените технологии (ВИДЕО)
  Виж повече
 • CASE IH Puma
  25.04.2019 г.
  2293
  Тракторите CASE IH Puma - качество без компромис (СНИМКИ+ВИДЕО)
  Виж повече
 • трактори CASE IH Farmall
  28.01.2019 г.
  2302
  CASE IH Farmall - правилният избор на универсален трактор
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg