Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Тайтън Машинъри с експресен сервиз и наличности от части заради сушата

15.10.2019 г.
6987
Кампанията по есенната сеитба вече започна и зърнопроизводителите, притиснати от неблагоприятните метеорологични условия на силно засушаване са принудени в кратки срокове да извършат както почвообработката, торенето, така и засяването. Ключов момент тази есен ще бъде бързината и безаварийната работа.

В тази връзка екипът на Агросалон.БГ  разговаря с Младен Стоянов, Мениджър резервни части в Тайтън Машинъри България. Младен заема тази длъжност повече от 9 години и има богат опит за подготовката на машините за есенната кампания, както и кои са най-честите казуси пред които се изправят земеделците при тези операции на полето.Здравейте Младен, споделете с нас какви са тенденциите при резервните части този сезон?
Тази година, както през последните 3-4 години наблюдаваме интензивни и времево ограничени кампании по култивиране и сеитба, като този времеви прозорец се скъсява все повече. Това неимоверно изисква бърза реакция от страна на отдела за резервни части.

Виждаме че производителите са притиснати от метеорологичните условия - тази година сушата и това налага бързото и навременно извършване на конкретната дейност. Ние се стремим да им осигурим всичко необходимо това да стане факт. Залагаме основно на оригинални резервни части, тъй като смятаме че това е правилният избор. Контрола на качеството, който осигуряват производителите на машини се прехвърля и на резервните части. Марките, с които работим не могат да си позволят компромиси. Освен това не трябва да пренебрегваме и гаранцията на резервните части, която внася допълнителна сигурност за производителя.

Споменахте бърза реакция, бихте ли споделили как я постигате?
На първо място имаме изградена мрежа от търговско-сервизни центрове, която покрива цялата страна. Във всеки такъв център има склад за резервни части, които поддържа наличност спрямо нуждите и спецификите на машините работещи в региона. В началото на 2019 стартирахме нов проект за нас с отварянето на два магазина за резервни части, единият в Шумен, а другия във Видин. В тези региони има доста наши клиенти и ние трябва да сме близо до тях.

Четете цялото интервю в Националния портал за трактори и агротехника - АГРОСАЛОН БГ
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg