Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Тайтън Машинъри е новия официален представител на AGRIFAC

05.08.2019 г.
1277
Тайтън Машинъри България стана официален представител на високотехнологичните пръскачки Agrifac.

Agrifac е логично допълнение в гамата машини и технологии, които Тайтън Машинъри България предлага на своите клиенти.

Земеделските производители все повече се стремят към автоматизация, дигитализация и постигане на максимална прецизност при различните операции. По този начин фермерите реално спестяват от разходите си за производство и достигат по-голяма ефективност.

„В унисон с развитието на търсенето на пазара в посока на машини и технологии, които и да са ефективни, и да спестяват на земеделците възможно най-много разходи, нашата компания целенасочено се стреми към работа с реномирани производители, които могат да предложат именно такива машини и технологии. Затова и се свързахме с компанията Agrifac, която е технологичен лидер в производството на прецизни пръскачки. След процеса на оценка на възможностите за работа, покриване на заложените двустранно високи стандарти и уточняване на подробностите, това сътрудничество вече е факт!“, обясни Филип Цветков, Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.


Първите съвместни демонстрации в реални условия, на полето, ще бъдат на 08.08. 2019 г. в село Подем, регион Плевен. Фермерите ще имат и още една възможност за демонстрации на терен – на 12.08.2019 г. в землището на град Търговище.

С удоволствие ще посрещнем всички заинтересовани фермери!

„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която притежава и управлява редица търговско-сервизни представителства, в сферата на селското стопанство и строителната техника, с пълно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.

Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, ремаркета Annaburger и високоефективно оборудване за жътва MacDon. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 120 висококвалифицирани служители.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • Австрия преминава към забрана на пръскане с глифозат
  04.07.2019 г.
  10386
  Австрия преминава към забрана на пръскане с глифозат
  Виж повече
 • Bayer Crop Science BG
  19.06.2019 г.
  13736
  Глифозата се оказа токсичен и за самата BAYER, която заяви, че търси алтернатива
  Виж повече
 • еко земеделие
  20.04.2019 г.
  3413
  Диви цветя около зърнените култури, могат да намалят пръскането с пестициди
  Виж повече
 • глифозат - пръскане
  07.01.2019 г.
  24277
  Германски министър настоява за край на употребата на глифозат в земеделието
  Виж повече
 • Нова система за прецизно пръскане въвежда Agrifac (ВИДЕО)
  23.12.2018 г.
  956
  Нова система за прецизно пръскане въвежда Agrifac (ВИДЕО)
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg