Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Тайтън Машинъри България разширява търговската си база

26.08.2019 г.
1098
Тайтън Машинъри България продължава да разширява своята търговска мрежа в страна, в отговор на нуждата за близък контакт и консултации на клиентите, а също и намаляване на разходите за спедиция на резервни части за трактори, комбайни и земеделска техника.

В още два силни земеделски региона на България Тайтън Машинъри отвори магазини за резервни части за селскостопанска техника. Това са Шумен и Видин. С новите търговски обекти земеделските производители ще могат да подсигуряват навреме своите стопанства с резервни части и консумативи за трактори, комбайни, сеялки, пръскачки и всякакъв инвентар.

По повод откриването на двата нови магазина Филип Цветков, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, заяви:

„Стараем се да стимулираме клиентите си да подготвят машините по-рано, преди началото на жътвената кампания. Имайки предвид реалността обаче, сме готови да реагираме, когато се наложи и с каквото се наложи. Знаем, че работата на полето не приключва с жътвата, а машините трябва да са готови с предизвикателствата на полето и след активната кампания по прибирането на реколтата. Във връзка с подготовката на машините, ние се стремим да сме винаги близо до земеделските производители и знаем колко е важна бързата реакция. Затова огледахме подробно територията на страната и преценихме, че има нужда да отворим още два допълнителни магазина за резервни части. Така ще можем и физически да сме по-близо до клиентите си в определени региони, за пълно удобство на фермерите. Отворихме по един магазин във Видин и в Шумен. Така клиентите ни от съответните региони ще могат лесно и бързо да си получават частите на място“


Къде се намират новите магазини за резервни части на Тайтън Машинъри?
 • Клиентите на Тайтън Машинъри от Шумен и региона могат да посетят новия магазин за резервни части на адрес: бул. "Ришки проход" № 76, телефон: 0882 291 677.
 
 • Земеделските производители от Видин и региона, могат да го посетят новия магазин на Тайтън Машинъри на бул. "Панония" №7 /бл.Кокиче/. Контакт с екипите на Тайтън Машинъри има и на номер 0888 353 585.

нови магазини - Тайтън Машинъри
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • AGRIFAC
  20.08.2019 г.
  2579
  Тайтън Машинъри и AGRIFAC показаха технология за индивидуално пръскане (ВИДЕО)
  Виж повече
 • Agrifac
  05.08.2019 г.
  1315
  Тайтън Машинъри е новия официален представител на AGRIFAC
  Виж повече
 • We are Tempo farmers
  08.07.2019 г.
  2995
  Фермерите споделят за своя успех със сеялката Vaderstad Tempo
  Виж повече
 • CASE IH Axial Flow 250
  03.05.2019 г.
  1874
  Новата серия комбайни CASE IH Axial Flow 250 - гаранция за успешна жътва!
  Виж повече
 • Vaderstad Tempo T
  21.03.2019 г.
  3668
  Vaderstad Tempo T - прецизната сеялка за трактори с мощност от 100 к.с.
  Виж повече
 • трактори CASE IH Farmall
  28.01.2019 г.
  2361
  CASE IH Farmall - правилният избор на универсален трактор
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg