Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

НАЗ организира Девети национален агросеминар на 28 и 29 ноември в Пловдив

31.10.2019 г.
113080

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира Деветия Национален Агро Семинар. Тази година най-голямото събитие в земеделския сектор ще протече под надслов „Зърнопроизводството – реалност и възможности в новия програмен период след 2020 г.“ Събитието ще се състои на 28 и 29 ноември в Гранд Хотел Пловдив, град Пловдив, съобщават организаторите.

Гости на събитието ще бъдат високопоставени представители на европейски институции, които пряко отговарят за развитието на земеделския сектор.

Поканени са министър-председателят Бойко Борисов, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Васил Грудев и председателят на комисията по земеделие и храни Мария Белова.


Националният Агро Семинар се утвърди като водещо престижно събитие в календара на земеделските производители, предоставящо възможности за срещи и дискусии относно най-иновативните и оптимални решения в областта на Зърнопроизводството.

В семинарната програма ще включва и презентации от партньорски компании, дискусии по актуални за бранша теми и обмяна на опит с гост-лектори.


© 2019 Агро Клуб - Agroclub.bg

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

  • НАЗ семинар 2019
    29.09.2019 г.
    62545
    Агро семинарът на НАЗ събира земеделци, експерти и политици в края на ноември
    Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg