Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Заради рекордния брой заразени с Covid19 се отменят редица агро събития

14.10.2020 г.
8774
Заради рекордния брой заразени с Covid19 се отменят редица агро събития в цяла Европа, а също и в България. Вече са отменени редиза семинари на агро фирми, както и планирани полеви демонстрации свързани с жътвата на царевица.

Заради рекордния брой заразени и починали от Covid19 се очаква да бъде отменен X-я Национален агро семинар на НАЗ, който трябваше да се проведе в Пловдив.

Макар, че здравни експерти предупреждават, че пандемията от коронавирус няма да премине преди Май 2021-а година, то организаторите на изложението АГРА усилено рекламират събитието, което най-вероятно ще е с много слаба посещаемост ако изобщо властите допуснат да се проведе през зимния сезон, предвид реалната втора вълна на Covid19.

Световното изложение за селскостопанска техника EIMA в Италия е отменено, а най-голямото изложение в агроиндустрията Агритехника, което се провежда традиционно в Германия, макар с относително далечната дата в средата на Ноември 2021 - обяви, че предвижда стартирането на иновационна онлайн платформа за дистанционен достъп до продуктите на изложителите, както и онлайн семинарна част, с цел да не се рискува здравето и живота на хората.

© 2020 АгроКлуб
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg