Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Case IH Puma - Универсалният трактор за всяко стопанство! (ВИДЕО - споделеният опит)

Тракторите Case IH от серия Puma се превърнаха в олицетворение на комплексни машини за земеделското производство, които са икономични, комфортни и високотехнологични. Това признание тракторите Puma категорично получават и от българските земеделци, в чиито стопанства тези машини работят.   

Мартин Иванов, Био Елит Енерджи ООД, гр. Варна:Трактор Case IH Puma закупихме преди една година, тъй като търсихме трактор, който да бъде по-универсален за нашето стопанство. Освен за тежки обработки като оран, култивиране и дисковане, го използваме за есенна и пролетна сеитба.

Димитър Димов, председател на ЗПК Надежда, общ. Елхово:Тракторът Puma е универсален. Възможностите му са много. И като мощност може да прави почти всички операции, които се налагат - да оре, да сее, да тори… Универсална машина е!

Евгени Генев, гл. механик на СКС Раковски, гр. Димитровград:Трактор Puma 240 CVX притежаваме от около една година. С него се извършват всички по-леки операции. Класифицирам като тежки операции дълбоката оран и продълбочаването, а по-леките са сеитба, окопаване, пръскане. Просто една универсална машина, която, според мен, всяко едно стопанство трябва да има.

Икономия и удобство при работа
 
За рентабилността на всяко стопанство, важен фактор е икономията, която се постига с работата на агротехниката в него. Тракторите Case IH Puma притежават именно тази положителна черта - създадени са така, че да бъдат икономични. А комфортната и ергономична кабина позволява на оператора на машината да се концентрира в извършваната операция на полето. 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:


Евгени Генев, гл. механик на СКС Раковски:
Този трактор, конфигуриран със скоростна кутия CVX, е един от най-икономичните трактори, които имаме. Относно работата и удобството за оператора по време на работа - всичко е разположено ергономично в кабината, за бързото справяне с работата и органите за управление на операциите.

Трактор Puma, прецизни AFS технологии и сеялки Vaderstad за отлична сеитба
Важен детайл в комфортната кабина на трактора Puma, който българските земеделци оценяват високо, е AFS навигационната система на Case IH. Тя допринася за точната, бърза и надеждна работа на трактора, благодарение и на AFS RTK + сигнала за корекции от мрежата на Тайтън Машинъри България.  


Мартин Иванов, Био Елит Енерджи ООД:
Puma-та в стопанството е оборудвана с AFS навигация с точен RTK сигнал от мрежата на Тайтън Машинъри. Убедихме се в огромните предимства, които предоставя този сигнал. Ние го ползваме много в есенната си сеитба, където този трактор е агрегатиран със сеялка Vaderstad и успява да сее с 18 км/час без никакви проблеми. Също така го ползваме при пролетната сеитба. Освен това, когато през лятото тракторът няма нужда от този сигнал, успяваме в рамките на един час да сменим антената и да я сложим на комбайна ни Case IH, който по този начин е не само по-ефективен, но и успява да картира добива на нашите полета.

Още мнения и споделен опит за работата с тракторите Case IH Puma може да видите в сайта на Тайтън Машинъри България. https://bit.ly/3nazqEb
 
За да не пропускате нов епизод от видео поредицата „Истории за успеха – как земеделците работят с Case IH”, може да се абонирате за YouTube канала Тайтън Машинъри на https://bit.ly/31syJNC или да следите Facebook страницата на компанията https://bit.ly/309VULD.
 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

 • Gregoire Besson
  24.09.2020 г.
  7590
  Gregoire Besson става част от продуктовата гама на Тайтън Машинъри България
  Виж повече
 • Case IH Magnum
  11.09.2020 г.
  8121
  Българските земеделци споделят за опита си с Case IH Magnum (ВИДЕО)
  Виж повече
 • ТМБ
  26.08.2019 г.
  894
  Тайтън Машинъри България разширява търговската си база
  Виж повече
 • Agrifac
  05.08.2019 г.
  1123
  Тайтън Машинъри е новия официален представител на AGRIFAC
  Виж повече
 • CASE IH Axial Flow 250
  12.06.2019 г.
  1520
  CASE IH Axial Flow 250 променя хоризонта при жътвените технологии (ВИДЕО)
  Виж повече
 • CASE IH Axial Flow 250
  03.05.2019 г.
  1496
  Новата серия комбайни CASE IH Axial Flow 250 - гаранция за успешна жътва!
  Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg