Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС възстановява царевица след градушка, пръскане в топло време и суша (част 2)

19.05.2021 г.
9701
КОИ СА ПЕТТЕ РАЗЛИЧНИ ПОЛЗИ ПРИ ТРЕТИРАНЕ НА ЦАРЕВИЦА С АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС? (Част II)

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС е многофункционален, висококачествен природен биостимулант за листно приложение при зърнени, маслодайни, овощни и зеленчукови култури, лозя и други. Ненадминатото му действие е познато на много фермери в над 30 държави.

Продължение на Част I: ( Кои са 5-те важни ползи от третиране на царевица с Амалгерол Есенс? (част 1 + СНИМКИ) )

3.АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС при хербициден стрес
Ненадминатото действие на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС се проявява в царевичен посев от областта на Монтана с хербициден стрес.


Стресът е причинен от третиране с хербицид при висока атмосферна температура – над 24 градуса, в резултат на което растенията са стресирани и настъпва деформация в растежа.

Земеделският производител взема бързи мерки и третира с биостимуланта в доза 200 мл/дка.

Само 12 дни след третирането се наблюдава ефекта върху растенията и променя в облика им – добро развитие, добър зелен цвят, нормален растеж.


АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС убедително доказва, че е продукт, който прави чудеса.


12 дни след третиране с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС :4. АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС възстановява царевица след градушкаВ 21 век сме свидетели на ефекта от силните климатични промени, които поставят под риск земеделието и реколтата на селскостопанските производители. Сред неприятните явления е градушката, която засяга полето с царевица на фермер в региона на Монтана и почти унищожава растенията. Еднократното приложение на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС в доза 200 мл/дка дава резултат и благодарение на аминокиселините в състава на продукта растението успява да се справи със стресовата ситуация и да я преодолее успешно.5. АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС възстановява царевица при суша

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС дава отлични резултати при царевица като приложенията са едно или две в зависимост от технологията на земеделския производител:

Първото третиране е с внасяне на хербициди срещу балур и други житни. При засушаване през пролетта третирането с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС позволява на царевицата да се справи със стреса и да преодолее сушата с минимални повреди благодарение на антиоксидантите в състава на продукта. Ако се появи период на засушаване през пролетта и царевицата не е третирана с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС, препоръчваме незабавно да се третира преди завиване на листата.

Препоръчително е второто третиране с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС да е в края на юни във фаза 16-ти лист (изметляване) в комбинация с ПУРШЕЙД (иновативен продукт на фирма Меди плюс Р, който защитава културите от слънчево изгаряне).Чрез второто третиране царевицата понася по-добре засушаванията, които традиционно се очакват през юли и август и добивите са с 15-20% по-високи (дори повече в някой случаи). Дозата на приложение е 200 мл/дка.

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС осигурява високи и качествени добиви като действа в много направления: почва, корени, растения, борба с плевели, помощ при стресови ситуации, действие като прилепител, засилване на имунитета на растенията, разлагане на растителните остатъци.

Видео с Първия онлайн семинар на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС с много интересни теми:За повече информация: https://www.mediplusr.com/webinar/

Важно!

* Резултатите от употребата на Амалгерол Есенс в доза 200 мл/дка са сходни с резултатите, които се показват и при приложение на класически Амалгерол в доза 300 мл/дка.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg