Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Агро семинарът на НАЗ събира земеделци, експерти и политици в края на ноември

29.09.2019 г.
62547
“Зърнопроизводство - реалност и възможности в новия програмен период след 2020 г.” - това е мотото, под което ще се проведе Националният агро семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), съобщи за АгроКлуб председателят на Асоциацията Костадин Костадинов. 

“Като акцент в деветото издание на семинара сме застъпили темата за реалността - къде се намираме ние в момента, какво правим и какви са възможностите, които имаме за новия програмен период, с изготвянето на стратегически планове и мерки да осигурим възможност на българското земеделие и зърнопроизводство да бъдат на световно ниво”, посочи Костадинов.  

Участие във форума ще вземат министърът на земеделието, изпълнителният директор на Държавен фонд Земеделие, гости от Европейската комисия. Ще бъдат поканени и българските евродепутати, “за да видим какви са техните нагласи и приоритети за българското земеделие”, съобщи Костадинов.

В рамките на семинара ще има презентации за нови и иновативни методи за защита на доходите на земеделските производители. “Тъй като виждаме слабото си място по отношение на търговията и борсите в нашата страна, ще търсим варианти в тази посока, съвместно със Зърнена академия”, посочи председателят на НАЗ. Ще участват и много фирми в областта на селското стопанство.

Бизнес форумът на НАЗ ще се проведе на 28 и 29 ноември в Гранд хотел Пловдив.

София Белчева, © 2019 Агро Клуб - Agroclub.bg
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

  • НАЗ-горива
    27.09.2019 г.
    55491
    НАЗ: Надяваме се в най-кратки срокове Законът за горивата да се гласува финално!
    Виж повече

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg