Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Цима 99 - производство на конфитюри

Цима 99
обл. Пловдив, общ. Раковски, с. Стряма
03153 / 2195
Цима 99 ООД е създадено от г-н Цветан Жеков. През 1992г. той напуска постоянната си работа в държавно предприятие и създава своя собствена фирма. За да постигне целта си, той ипотекира собствената си къща, наема помещение и прави първата си скромна инвестиция в малък цех за безалкохолни напитки.

Да направиш собствен бизнес обаче се оказва нелесна задача. В началото от създаването му предприятието се движи на ръба на оцеляването. През 1996г., г-н Жеков, променя основната дейността на фирмата и се насочва към производство на конфитюри. Но на практика се оказва, че бизнесът трябва да започне отново. Идеята е да се създаде конфитюр от тип домашно приготвен, който да бъде с много високо качество, какъвто до този момент липсва на пазара.


Днес ЦИМА 99 ООД е водещ производител на конфитюри в България, със собствена фабрика, разположена в най-плодородния български район – Тракийската равнина. Капацитетът на производство вече надхвърля 15 тона на смяна, над 80 артикула и износ за САЩ, Израел, Русия, Япония, Чехия, Унгария, Румъния, Гърция, Испания и др.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg