Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Универсал НВГ - внос на трактори и комбайни CLAAS

Универсал НВГ
обл. Велико Търново, общ. Горна Оряховица, гр. Долна Оряховица
0887 227460
"Универсал НВГ"ООД не е просто търговец на земеделска техника и производител на селскостопанска продукция. Универсал НВГ е изградено име през последните 28 години, което се свързва с доверие, качество и отговорност в бизнеса.


Създадена е през 1990 г. като семейна фирма. Универсал НВГ се развива изключително динамично през годините. През годините земеделието става основен и водещ бизнес за семейната фирма Универсал НВГ. Развитието на тази дейност, неминуемо води до нужда от модерна селскостопанска техника за обработка на увеличаващите се обработваеми площи. Започва и вносът  на употребявана селскостопанска техника, който от за собствени нужди, се превръща и в отделна търговска дейност на фирмата.


Именно от  2003 г. Универсал НВГ става дилър към основен вносител на немски  производители на трактори и комбайни. Този ключов момент отваря нова страница в историята на фирмата. Компанията влага изключително много усилия и средства, за да изгради една от модерните бази за селскостопанска техника в Централна България, която спечелва клиенти от цялата страна, с богатата обезпеченост на резервни части и изключително надежден сервиз.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg