Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Тера Е Вита - ягодов разсад

Тера Е Вита
обл. Пловдив, общ. Пловдив, гр. Пловдив
0897901241
Фирма ТЕРА Е ВИТА ЕООД предлага на своите клиенти най- добрите сортове ягодов разсад, произведен по европейски стандарти.

Фирма ТЕРА Е ВИТА ЕООД вече 10 години предлага на своите клиенти най- добрите сортове ягодов разсад, произведен по европейски стандарти и придружен с европейски сертификати. За постигането на тази цел фирмата работи с качествени материали, използвайки най – новите технологии и партнирайки си с едни от най – добрите италиански фирми в сектора. Фирмата е и представител на фирмите Salvi Vivai и Fratelli Guerra– Италия и Vissers – Холандия, Valagro – Италия и Vitroplant - Италия.


ТЕРА Е ВИТА ЕООД предлага също на своите клиенти качествени и сертифицирани овощни дръвчета и консултира клиентите в създаването на овощните градини.

Професионалното изграждане на ягодово насаждение е свързано с подготовка и анализ на почвата, изграждането на напоителната система, качествения посадъчен материал, машинното вдигане на лехите и полагането на черно полиетиленово фолио и предоставяне на необходимите схеми за третиране и подхранване на растението и правилното им прилагане. 
В тази връзка фирмата предлага на клиента специално предложение, включващо консултации, съвети и практическа помощ за създаването на подобен проект.

В продуктовата гама на фирмата се включват ягоди, малини, къпини, боровинки, горски ягоди, кайсии
 

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg