Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

ОРГАНИК ФАРМ ООД

Органик Фарм
обл. Сливен, общ. Сливен, гр. Сливен
0887060455
ОРГАНИК ФАРМ ООД е един от водещите производители на биотор от червен калифорнийски червей за Югоизточна България. Базата ни се намира в екологично чист район, близо до подножието на Стара Планина, на около 20 км южно от национален парк «Сините камъни» - гр. Сливен.

Фермата ни, започна да функционира през 2012 година. Основната ни цел е да популяризираме биохумуса и ползите които носи за производство на биологично чисти продукти . С течение на времето фермата се разширява и развива. С всяка изминала година и вече натрупан опит, подобряваме качеството на нашите продукти.

През 2015 г. Organic Farm стартирахме производството и на течни субстрати обогатени с биохумус според индивидуалните нужди на клиента. Инвестира се в закупуването на машини и техника, в подобряването на качеството на продукцията и обслужването. В производствения процес се следи за спазване на всеки един от етапите, контролира се произхода и доставката на основните суровини. Всяка наша партида е придружена с анализ от акредитирана лаборатория, който потвърждава високото наличие на полезни органични вещества в него.

Organic Farm работи за по-чиста околна среда, можем да изчистим земята и да съхраним нейното богатство.

Заедно можем да изградим един по - успешен бизнес ! За Вашия успешен бизнес ! Спечелете и значително подобрете реколтата си, като използвате биохумус. Повишете от 20% до 60% добивите си. За едни екологично чисти продукти.

Защо Биохумус ? Биохумусът увеличава плодовитостта на почвата, спомага за задържането на влага в нея и намалява ерозията. Стабилизира температурата в почвата, така че растенията стават по-малко зависими от промените във външната среда. Защо органични ? Органично произведените плодове и зеленчуци са едни от най-полезните храни за човека, истински природен дар - източник на здраве и дълголетие. С органичните торове, произведени от нас, Вие вече сте с една крачка, по - близо.

 

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg