Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

ОНДО Солюшънс ООД - капково напояване и автоматизация

ondo bg
обл. София - град, общ. София , гр. София
0888 860 820
Екипът на ONDO е изграден изцяло от специалисти с 10+ години опит в областта на автоматизираните системи за капково напояване и софтуерните технологии.

Този уникален микс от експерти седи в основата на успеха на ONDO, позволявайки ни да вземем най-доброто от тези области и да го внедрим в една цялостна система на световно ниво. Нашите специалисти са ангажирани не само в първите стъпки при инсталиране и настройване на системата, но и след това, осигурявайки качествена поддръжка и постоянен мониторинг на оборудването.

 
   Продукти:
  • Система за управление на капково напояване, прецизно торовнасяне, климат контрол и мониторинг в оранжерии по-големи от 4 дка
  • Система за управление на капково напояване, прецизно торовнасяне и мониторинг на овощни градини.
  • Система за автоматизирано управление на капково напояване, прецизно торовнасяне и мониторинг на лозови масиви над 100 дка.
  • Система за управление за капково напояване, прецизно торовнасяне и мониторинг на полски култури.
  • Метеорологичната станция ONDO Weather позволява измерване и интеграция в ONDO на множество климатични и почвени данни, както за оранжерии, така и за открити площи. Метеорологичната станция ONDO Weather позволява измерване и интеграция в ONDO на множество климатични и почвени данни, както за оранжерии, така и за открити площи. 

Ние знаем, че вашият успех е и наш успех. Точно затова сме винаги насреща, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, по скайп, вайбър, телефон или през уеб и мобилните ни приложения, осигурявайки така необходима за вашата работа подкрепа и предвидимост.

Едно от основните предимства на Системата за управление на капково напояване, прецизно торене, климат контрол и мониторинг ONDO, с което значително се отличаваме от всички наши конкуренти, е надеждната 24/7 поддръжка.
Нашата мониторинг система ни позволява да анализираме проактивно функционирането на системата и да идентифицираме потенциални проблеми в изключително ранен етап, още преди те да намерят отражение в надеждната работа на системата.

За повече информация и професионална консултация:
 0888 860 820
 info@ondo.bg

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg