Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Карнобатплод - плодови и зеленчукови консерви

Карнобатплод
обл. Бургас, общ. Карнобат, гр. Карнобат
0559 22101
Фирма “Карнобатплод” АД е специализирана в производството на плодови и зеленчукови консерви. Заводът се намира на 55 км западно от черноморско пристанище Бургас и граничи с железопътен транспорт, и магистралата Бургас – София. От 1992 година завода е частна собственост.

Производствената база е напълно модернизирана и оборудвана с нови машини. Внедрени са нови технологии, които отговарят на европейските изисквания за качество и безопасност на храните. Гаранция за това е сертификат IFS, който притежаваме и ежегодно извършвания одит от T?V NORD CEPT.


В традициония им асортимент влизат компоти от череши, вишни, сливи, круши, кайсии, но основно място заема компот от белени праскови, сливи и различни зеленчуци. Вече 15 години една част от суровината добавят от техните собствени насаждения. Колекцията консервирани зеленчуци включва разнообразни продукти от класически краставички до корнишони, от познатите домати до “чери”, а също така няколко вида “асорти” и някои готови блюда от патладжани, печен стерилизиран пипер, чорбаджийски пипер, лечо и салати.Не употребяват изкуствени подсладители, оцветители, консерванти. Готовите продукти са натурални с естествен цвят и аромат.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg