Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Елтрон - италиански помпи за пръскачки

Елтрон
обл. Велико Търново, общ. Велико Търново, гр. Велико Търново
0884 614 800
Елтрон ЕООД от гр. Велико Търново е създадена през 1999 година първоначално като ЕТ. Преобразувана е в Елтрон ЕООД през 2005 година.


Една от основните задачи решавани от тях е доставка, гаранционен и следгаранционен сервиз на италиански помпи за пръскачки.
Елтрон ЕООД от гр. Велико Търново е официалният вносител на италианските помпи за пръскачки Аннови Ревербери. За да задоволяват все по-пълно нуждите на българските фермери, Елтрон ЕООД гр. Велико Търново предлага богат набор от компоненти за пръскачки, като например филтри за пръскачки, дюзи за пръскачки, бъркалки за пръскачки, както и пистолети за пръскане, регулатори на налягане, разпределители, манометри и много други.


Разполагат с отлично зареден сервизен склад, както и с квалифицирани хора за ремонт на помпите Аннови Ревербери, монтирани на много марки и модели пръскачки. От много години са в тясно сътрудничество с водещи италиански фирми производителки на компоненти за пръскачки като Араг – специалист в производството на пластмасови изделия, агрокомпютри за пръскачки, моторни клапани и Бралия – водеща компания в изработването на изделия от бронз.Друга основна задача е монтаж на цялостно оборудване вентилация и охлаждане на датската фирма SKOV, за птицеферми, свинеферми и кравеферми, монтирани от високо квалифицирани монтажници и електроинженери.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg