Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Елтрак - агротехника и индустриално оборудване

Елтрак
обл. София - град, общ. София , гр. София
0700 148 48
„Елтрак България” е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar за строителна и минна механизация, дизелови и газови двигатели, генератори и кари, признати в целия свят като най-производителни и надеждни. Компанията е и официален дистрибутор на двигателите Perkins.


От май месец 2018 година фирма Елтрак България е официален и ексклузивен дилър на световния лидер в производството на трошачни и пресевни кофи - MB Crusher за България, както и на продуктите на американската компания JLG – световен лидер от 1969г. при подвижните самоходни работни платформи с максимална работна височина до 58м. Централата на "Елтрак България" се намира в София, където фирмата разполага с модерен търговско-сервизен център с необходимото техническо оборудване, осигуряващо пълно обслужване на клиентите. Компанията има още три търговско-сервизни центрове – в Бургас, Варна и Стара Загора. Над 30 мобилни сервизни специалисти с напълно оборудвани автомобили покриват територията на страната и осигуряват поддръжката на машините и на самите работни площадки на клиентите. Стремеж на "Елтрак България" е да предложи цялостни бизнес решения и пълен пакет услуги, които влючват: 
  • Доставка, гаранционна и следгаранционна поддръжка на строителна и минна механизация;
  • Продажба на CAT оборудване втора употреба;
  • Отдаване под наем на CAT оборудване;
  • Консултация при избора на оборудването. Възможност чрез специална програма на Caterpillar да се   определи необходимата система от машини за клиента, съгласно работните му условия и поставените цели;
  • Обучения в ползването и поддръжката на оборудването;
  • Доставка на оригинални резервни части;
  • Ремонт на машините с нови оригинални резервни части CAT, или чрез влагане на отремонтирани и/или възстановени такива в заводите на Caterpillar.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg