Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Екофол - листни торове

Екофол
обл. Търговище, общ. Търговище, гр. Търговище
0601 623 71
Компания ,,Екофол'' се разрасна и утвърди позициите си през последните 27 години в България, чрез ефикасна и конкурентна продуктова гама, както и силно ефективна бизнес стратегия.


В трудни времена за българската икономика и земеделие, те успешно разработиха решения, които помогнаха на техните клиенти да преодоляват различни пречки, да възстановяват културите след стресови ситуации и да постигат възможно най-добрата реколта, въпреки изобилстващите стресови фактори като: проблеми в качеството на обработката на почвата, грешки при основното торене, непрецизно третиране с пестициди, лош сеитбооборот, обедняване на почвите, силно изразен недостиг на микроелементи, както и поражения от климатичен стрес-засушаване, преовлажняване, резки температурни отклонения, градушки. 


Грижат се за пълноценното и балансирано хранене на растенията, съобразено с различните нужди на отделните фази от тяхното развитие. За основните зърнени и маслодайни култури предлагат решение за третиране от семената до прибирането на реколтата

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg