Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Бонеро - семена за картофи и зеленчуци

Бонеро
обл. София - град, общ. София , гр. София
02 975 12 45
Фирма ,,БОНЕРО''  предлага техническа помощ, консултации и продукти в областите: 

 
  •  химични технологии – строителна химия, бои и покрития, пластмаси и полимери, мастила и адитиви;
  •  семена за зеленчукопроизводство;
  •  селскостопанска техника;
  •  преработваща и складова техника.
     
В тази си дейност фирмата се базира на богатия си технически опит, детайлното познаване на спецификата на българските условия, както и на солидната техническа и научна помощ на фирмите, които представлява.Бонеро ЕООД е представител и вносител за България на фирмите: Akzo Nobel Chemicals и техните търговски марки: Elotex, Bermocoll, Expancel и др, както и на фирмите: ЕОС Group – Белгия, OUVRIE – Франция, Porawer и Jeluwerk – Германия, PolyOne, Flint GROUP NarrowWeb, Kimflor, Bejo Zaden , Capway Group , Knnuben , Tolsma , Struik – Холандия, EURO-Jabelmann Landmaschinen – Германия, Kiremko, Allround и др.


Фирмата разполага с модерни складови бази в районите на гр. София и гр. Пловдив, като извършва и доставки със собствен транспорт до всички точки на България.


Фирма БОНЕРО е създадена през 1992 г., като през изминалите години се е утвърдила не само като вносител и доставчик на висококачественни продукти, но и като екип от специалисти способен да окаже необходимото и своевременно техническо съдействие на своите клиенти. 

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg