Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Алфа Микс - оборудване за ферми и аксесоари

Алфа Микс
обл. Стара Загора, общ. Стара Загора, гр. Стара Загора
0700 70 107
 Фирмата "Алфа-Микс" ЕООД е създадена през 2002 г., като от самото начало досега фирмата е ориентирана към комплексно облсужване на преживното животновъдство: проектиране и оборудване на животновъдните ферми, доставка и монтаж на машини и съоръжения, осигуряване на фермите с консумативи и резервни части, сервизно обслужване, консултантски услуги.


Целта, която методично и последователно се изпълнява в продължение на вече 15 години, е модернизиране на българското животновъдство, неговото адаптиране към европейските технологии и постепенно сближаване на условията и рентабилността на труда между българските и европейските фермери.   


От 2017 г. "Алфа-Микс"  предлага на българските фермери един следващ скок в тяхното развитие и обновяване на технологичната база, а именно:

 
  • Ново поколение миксери Trioliet (Холандия) за хранене на животните с пълнодажбена смес (TMR), в т.ч. самотоварещи се вертикални миксери с хидрофицирана активна кофа (край на бавните и тромави фрези!), комбинирани машини „миксер-сламоразпръсквач”, автоматична безлюдна техника за 7-кратно порционно хранене на крави.
  •  Най-популярните в света разбалиращи, сламонарязващи и сламоразхвърлящи машини от серията Tomahawk („Томахавка”) на квалитетната английска фирма Teagle,  в т.ч. по-малките барабанни модели с чукова мелачка и сита. Те са изключително подходящи за ситна и омекотена слама за хранене, биогазови и пелетни инсталации, за мулчиране на ягоди и малини, за постеля в птицевъдните, овцевъдните и козевъдни ферми.
  • Технология за хранене на телета от деня на тяхното раждане чрез селектирана коластра ( с помощта на коластромери), следващо пастьоризиране, замразяване- размразяване, поене със специален дренчер и използване на еднократни специални банки.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg