Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Агроин - трактори и земеделска техника

Агроин
обл. Стара Загора, общ. Стара Загора, гр. Стара Загора
0884 40 44 53
Повече от осем години „Агроин ООД“ Стара Загора се стреми да задоволява всички потребности и желания  на модерния земеделец.
През последните години все по-голямо внимание се обръща на ефективното, разходоспестяващо земеделие. 
Модерните земеделци осъзнаха, че не е важно само да увеличават обработваемите площи, но трябва да ги обработват по най-ефективния начин, за да могат да бъдат конкурентоспособни и печеливши.


Едно от най-важните условия за това е използването на качествена, сигурна и лесна за експлоатация техника.
За да задоволи тези изискванията на клиентите „Агроин ООД“ Стара Загора  работи само с най-реномираните европейски производители на земеделска техника и инвентар, като LEMKEN, UNIGREEN, PASQUALI, MECMAR, RM, PNEUSEJ, CALDERONI, TUME, JYMPA, AGRIMIX, MATERMACC, MATROT,EUROCLASS 21,DAL-BO, STOLL, STEYR, VENTURA  и др.

За дългосрочното сътрудничество с клиентите допринасят гаранционната и сервизна осигуреност на техниката и преферeнциалните финансови условия, които се предлагат на редовните клиенти.


На разположение на клиентите е  24-часов мобилен сервиз с високо-квалифицирани технически специалисти.
По желание на клиента се осигурява  въвеждане в експлоатация на  машини и инвентар директно на полето на клиента, както и инструктиране и обучение  на  лицата на които предстои да работят с иновативните  машини от ново поколение.
Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg