Търсиш агротехника?Получи най-добра цена

Агримакс - търговия и износ на зърнени култури

Агримакс
обл. Варна, общ. Варна, гр. Варна
+359 89 220 8813
Фирмата е с дългогодишен опит в търговията и износа на зърнени култури.
Тази година е пуснато в експоатация нова линия за почистване, калибриране, пакетиране на всякакъв вид семена – бобови, зърнени и подправки (сусам, киноа, амаранд и др).
Капацитетът на фабриката е над 200 тона на ден. Качеството на получената стока е с 99.9% чистота с възможност за отделяне на 5 фракции според едрината на зърното.


Възможността за пакетаж е в разфасовки от 5кг до 1000кг, както и пълнене на контейнери в насипно състояние. Конкурентните предимства се гарантират от солидните инвестиции в съвременни технологии за преработка и оборудване (почистващи и калибриращи машини, камъкоотелящи машини, триори, гравитационен сепаратор и последна генерация фотосортираща машина) предлагащо висококачествени продукт в големи количества.
Линията е надградена с обособена част за обеззаразяване на семена за посев с капацитет над 25т/ч, при която има възможност за инкрустиране на няколко препарата едновременно без да се смесват.
Линията има и изсушаване на семената, при което се достига влага на семето необходима за най-добро запазване на качеството на семето.


Фабриката е удобно разположена на по-малко от 20км от Пристанище Варна, където се осъществява основния износ за България на насипни товари и контейнери.
В близост до фабриката има изградени силози GSI за съхранение на 8 000 тона зърно и складове за съхранение на други 5 000 тона продукция.


Фирмата осъществява търговската си дейност, като закупува продукция от зърно-производители и продава на фирми износители или преработватели.

Последвайте АгроКлуб във Фейсбук

AgroClub.bg